AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Bolvadin Mesleki Eğitim Merkezi

Bolvadin Mesleki Eğitim Merkezi

Kırkgöz Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi İdari Binası Bolvadin Afyonkarahisar
Vizyon
"Çırak,kalfa ve ustalarımıza ;Günümüzün müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak,kaliteli iş ve üretimi ortaya koyabilecek meslek alanlarında yeterli bilgi ve beceriyi yakalamış,gelişen teknolojiye ayak uydurabilecek,esnaf,sanatkar ve ticaret ahlakına haiz nitelikli eleman kimliği kazandırmaktır."
Misyon
"Meslek edinmeye karar vermiş gençlerimize :çalıştıkları işyerlerinde verilen pratik eğitimin yanında tamamen eğitici ve bilgilendirici mesleklerini tekniğe ve kurallara uygun ,teknolojik gelişmeleri takip edebilen ve bu teknolojiyi mesleklerinde kullanabilecek,öğretici bir proğram seçmek;meslek eğitimlerini çağa uygun bir şekilde aktarmak,ekonomik ve sosyal hayata ,doğrudan etkili kılmak için gerekli olan temel bilgileri vererek, her türlü bilgiye sahip mesleklerinde birer uzman kalfa ve ustalar yetiştirmek için çalışmaktayız."
08:15 Ders Başlama 17:00 Ders Bitiş
Merkezi Sistem (Kalorifer)
Ulaşım
Şehir içi dolmuş ile ulaşım sağlanmaktadır.Merkezimiz, Bolvadin-Çay karayolunda bulunduğundan şehirdışından gelenler Meslek Yüksek Okulu´nun yanındaki binamızı kolayca bulabilirler.
Yerleşim Yeri
Merkezimiz Bolvadin´nin Çay ilçesi çıkışında,Meslek Yüksek Okulu´nun yanında Küçük Sanayi Sitesinin ön tarafındadır.
İlimize olan uzaklık 55km,İlçemize olan uzaklık ise 5 km dir.