AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Bolvadin Mesleki Eğitim Merkezi

Ock

Kaymakamlık-Sanayi ve Okul İşbirliği çerçevesinde ,7-9 Ocak Tarihleri arasında  "OTOMOTİV RESTORASYON MERKEZİ " Projesi kapsamında Bursa ilimize Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı sponsorluğunda bir gezi düzenlendi. Gezimizin amacı araç restorasyonu ile ilgili Bursa sanayiinde çalışan servis yetkilileri ile görüşüp fikirlerini almak,Deneyimlerinden faydalanmak ve yerinde incelemek olarak belirlenmiştir. Ayrıca Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi ziyaret edilmiş sonrasında Bursa İlinin Tarihi ve Kültürel yerleri gezilerek gezimiz sona ermiştir.

Gezimizin düzenlenmesine büyük destek ve  katkı sunan, gezimiz boyunca ilgi ve alakasını eksik etmeyen  Bolvadin Kaymakamı Taner BOLAT beye , katılımları ile desteklerini esirgemeyen Bolvadin Küçük Sanayi Kooperatifi Yönetimine , Gezinin amacına uygun ve sorunsuz geçmesi için çaba harcayan Öğretmen ve öğrencilerime çok teşekkür ederim.